Mobile Home Etang

70,00 From / per night

Description

Onze Mobile Home met alle gemakken voorzien. Deze Mobile Home is beschikbaar voor minimaal 1 nacht en maximaal 3 personen. Geschikt ook als tussenstop als u op doorreis bent!

Gelegen in het zuiden van de Morvan Regional Natuur Park, combineert onze bestemming de schoonheid van de natuur met de gemakken van een eenvoudige maar ook een comfortable accommodatie.

Bij aankomst bij de Mobile Home word je verwelkomd door een schilderachtig landschap van glooiende heuvels, weelderige natuur en  glinsterende watervallen.

De accommodatie is zorgvuldig ontworpen en bieden een harmonieuze samensmelting van comfort en natuurlijke elementen.

De Mobile Home is van alle gemakken voorzien. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen.

De Mobile Homes hebben zelfs een eigen terras waar u kunt ontspannen en genieten van het spectaculaire uitzicht op de omringende natuur.

Tijdens uw verblijf kunt u profiteren van de vele activiteiten die de regio te bieden heeft. Verken de wandel- en fietspaden die door de prachtige natuur lopen, maak een boottochtje op een van de schilderachtige meren of ga vissen in heldere stromende beekjes of de daarvoor bestemde meren. De Morvan staat bekend om zijn overvloed aan buitenactiviteiten en avontuurlijke mogelijkheden.

Kortom, deze Mobile Home in de Morvan biedt een luxueuze en unieke ervaring voor natuurliefhebbers die willen genieten van comfort te midden van de prachtige natuurlijke omgeving. Met een combinatie van stijlvolle accommodaties, duurzaamheid en talloze buitenactiviteiten, is deze Mobile Home bestemming de ideale keuze voor een onvergetelijk verblijf in de betoverende Morvan-regio van Frankrijk.

Als u uw reservering afgerond heeft, krijgt u van ons de reserveringsbevestiging, het totaalbedrag en de betaalgegevens toegezonden per email.

Prijs is per nacht exclusief de eind schoonmaak, diverse heffing belastingen en ontbijt.

Wij wensen u alvast een fantastisch verblijf in onze kleine paradijs…

Amenities

  • Bed 4
  • People 3
  • View Landschap - Heuvels - Koeien
  • Wifi Verkrijgbaar over het gehele terrein
  • Breakfast Bij te boeken met korting
  • Eten & Drinken Restaurant - Buitenbar & Terras Op Water
  • Sport / Fitness Reserveren
  • Winkeltje souvenirs winkel

Clients' Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mobile Home Etang”