Fitness, Bar & Poolbiljard

Betreed de Wereld van Fitness Op Resort Bousset!

Stap binnen in een wereld van vitaliteit, kracht en doorzettingsvermogen! Welkom bij onze fitnessruimte, waar jouw fitnessdoelen tot leven komen. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint aan je fitnessreis, wij hebben alles wat je nodig hebt om te slagen.

Apparatuur: Ontdek een uitgebreide selectie van onze fitnessapparatuur die is ontworpen om jouw training naar een hoger niveau te tillen. Van cardio-apparaten tot gewichtsmachines en vrije gewichten, elk stuk is zorgvuldig geselecteerd om jou de beste resultaten te bieden.

Deskundige Begeleiding: Onze toegewijde en ervaren trainer staat klaar om jou te begeleiden bij elke stap van je fitnessreis. Of je nu een trainingsschema nodig hebt, technieken wilt verbeteren of gewoon wat extra motivatie nodig hebt, onze trainer is er om je te ondersteunen en te inspireren.

Gezellige Café: Ontspan en laad weer op in onze gezellige cafe na of tijdens je training. Geniet van een verfrissend drankje of een gezonde snack terwijl je de banden met andere leden versterkt en nieuwe vriendschappen sluit.

Exclusieve Voordelen voor Leden: Als lid van onze fitnessruimte geniet je van exclusieve voordelen, zoals kortingen op supplementen, toegang tot speciale evenementen en nog veel meer. We streven ernaar om jouw fitnesservaring zo compleet mogelijk te maken.

Waar wacht je nog op? Sluit je vandaag nog aan bij onze fitnessfamilie en laat ons je begeleiden op weg naar een gezonder, gelukkiger en actiever leven. Kom langs voor een rondleiding en ontdek zelf waarom onze fitnessruimte dé plek is om te trainen!

In ons sportcafé worden uiteraard ook sportevenementen uitgezonden op het grote scherm. Formule 1, Voetbal, Wielrennen, Olympische Spelen etc. U kunt het allemaal aanschouwen in het sportcafé!

Onze fitness zaal en de horeca ruimte is het gehele jaar geopend. (Uitgezonderd bepaalde dagen) Kijk hiervoor naar de openingsdagen en tijden.

Wilt u zich opgeven voor de fitness?

Maak nu een afspraak en kom langs om kennis te maken en voor de rondleiding!

Telefoonnummer : +33 6 58 11 51 62

Fitness Ruimte Geopend Vanaf 1 Mei 2024

Openingstijden:

Maandag, Woensdag en Vrijdag Van 19:30 – 23:00

Fitnesszaal Resort Boussert

Fitness Resort Bousset

Fitness Resort Bousset

Fitness Resort Bousset

Fitness Resort Bousset

Fitness Resort Bousset

Resort Bousset Pooltafel

Resort Bousset Cafe

Sportcafé Resort Bousset

Pooltafel Resort Bousset