Me-Time 2024

All-Inclusive Weekend 3 dagen Me-Time 2024 in de natuur om te bij te komen en te ontsnappen uit jouw drukke omgeving!

Tijd voor jezelf vinden kan een uitdaging zijn in de hedendaagse snelle wereld, maar het is essentieel om prioriteit te geven aan je persoonlijke welzijn.

Me-time verwijst naar een periode, van bijvoorbeeld 3 dagen die een individu (een man en/of een vrouw) bewust voor zichzelf reserveert om deel te nemen aan activiteiten die zij persoonlijk bevredigend, ontspannend of verjongend vinden. Het is een waardevolle vorm van zelfzorg die mensen in staat stelt zich te concentreren op hun eigen behoeften, interesses en welzijn. Me-time kan worden aangepast aan individuele voorkeuren en kan verschillende vormen aannemen, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en omstandigheden.

Het doel en de voordelen hiervan:

Me-time is uitsluitend gewijd aan zelfverzorging en persoonlijke groei. Het primaire doel ervan is om jezelf op te laden, het evenwicht te herstellen en het algehele welzijn te bevorderen. Door tijd voor jezelf te nemen, kun je de volgende voordelen ervaren:

 • Stressvermindering: Me-time biedt de gelegenheid om te ontspannen, spanning los te laten en stress te verlichten. Het stelt je in staat te ontsnappen aan de druk van het dagelijks leven en momenten van rust te vinden.
 • Zelfreflectie en zelfbewustzijn: Tijd alleen doorbrengen helpt je om jezelf, je gedachten en je emoties beter te begrijpen. Het maakt introspectie, zelfreflectie en introspectieve praktijken zoals meditatie of het bijhouden van een dagboek mogelijk.
 • Persoonlijke ontwikkeling: Me-time biedt een kans op persoonlijke groei en ontwikkeling. Het stelt je in staat activiteiten te ondernemen die je vaardigheden, kennis of hobby’s verbeteren, wat een gevoel van bevrediging en voltooiing geeft.
 • Verbeterd mentaal en emotioneel welzijn: voedt de mentale en emotionele gezondheid door ruimte te bieden voor ontspanning, zelfexpressie en zelfzorg. Het kan het gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen en algeheel geluk vergroten.
 • Verhoogde productiviteit en focus: Regelmatig tijd voor jezelf nemen kan je productiviteit en concentratie op andere gebieden van je leven verbeteren. Door je op te laden en te verfrissen, keer je met hernieuwde energie en helderheid terug naar je verantwoordelijkheden.

Onze activiteiten:

Me-time kan een breed scala aan activiteiten omvatten, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en interesses. Enkele veel voorkomende activiteiten waar u aan kunt deeelnemen tijdens Me-time zijn:

 • Activiteiten waar u van kunt genieten: Zoals schilderen, tuinieren, een muziekinstrument bespelen of koken. Hobby’s geven een gevoel van voldoening en ontspanning.
 • Lees een boek uit onze bibliotheek of breng zelf een goed boek mee: Duik in een boeiende roman, geniet van zelfhulp of inspirerende literatuur, of verken onderwerpen van persoonlijk belang. U kunt heerlijk ontspannen en een boek lezen bij de watervallen of bij het meer.
 • Lichaamsbeweging: Doe mee aan activiteiten die het fysieke welzijn bevorderen, zoals yoga, wandelen, of deelnemen aan een trainingssessie. Of de fitnessruimte gebruiken.
 • Spa en zelfzorg rituelen: Verwen jezelf met een warm bad of verwen jezelf met een gezichts- of lichaamsbehandeling, oefen mindfulness, of doe aan zelfzorg-praktijken zoals aromatherapie, geluidsmeditatie of gewone meditatie.
 • Doe mee aan een Cacao Ceremonie: Deelname aan een cacaoceremonie is een persoonlijke keuze en individuen moeten deze met respect en begrip voor hun eigen intenties en comfortniveau benaderen. Na de ceremonie is er meestal een periode van integratie waarin deelnemers nadenken over hun ervaringen en overwegen hoe ze de verkregen inzichten kunnen meenemen in hun dagelijks leven.
 • Breng tijd door in de natuur: door te gaan wandelen, een boswandeling te maken of gewoon in een rustige omgeving buiten te gaan zitten om de rust op te snuiven. Neem de omgeving en de natuurgeluiden in je op.
 • s Avonds kun je eventueel bij het kampvuur zitten en misschien een muziekinstrument bespelen, koffie of thee drinken, een gezellig comfortabel gesprek met elkaar voeren of je helemaal terugtrekken terwijl je naar het prachtige vuur staart.
 • Er is ook de mogelijkheid mooie plaatsen van de Morvan te bezoeken en de prachtige plaatsen waar u kunt mediteren en of ontspannen en genieten van het prachtige panoramische uitzicht vanaf de bergen..

Uiteraard zal jij tijdens je verblijf bij ons genieten van het ontbijt, lunch en diner.

De hele dag door zijn er hapjes, fruit, frisdrank, water, koffie en thee te verkrijgen bij de aangegeven locaties. (bar, terras, zaal)

Alcoholische dranken kunnen worden genuttigd aan de bar of op het terras aan het meer, maar zijn voor eigen rekening.

Kortom, laat u heerlijk verwennen op een van de mooiste, adembenemende plekken in de Bourgogne!

Regionaal Natuurpark de Morvan, Chiddes, Nievre, Frankrijk

Ben jij klaar voor jouw Me-Time?

Reserveer nu voor:

Vrijdag, Zaterdag en Zondag

8 t/m 10 /  22 t/m 24 Maart 2024

Vrijdag, Zaterdag en Zondag

12 t/m 14 / 19 t/m 21 April 2024

 Minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers

Er is ook de mogelijkheid om op maandag te vertrekken!

Klik hier om deze 3 fantastische dagen te reserveren!